Skip to content
Logo Omega Holtan

Rejlers Norge kjøper Omega Holtan

Rejlers Norge har kjøpt Omega Holtan. Selskapet er et teknisk rådgivingsselskap innen elektro og automasjon. Oppkjøpet gjør Rejlers til en av de største rådgivingsaktørene innen elektro, automasjon, energi og klima.

 

Omega Holtan har 30 medarbeidere rundt omkring i Norge og hovedkontor i Tønsberg. Selskapet omsetter for 40 millioner og har god lønnsomhet. Rejlers Norge nærmer seg 200 medarbeidere etter oppkjøpet, fordelt på ti kontorer og en total omsetning i 2021 på 240 millioner kroner. Med medarbeidere over store deler av landet, vil selskapet fremover kunne tilby kombinasjonen av lokal nærhet og høy kompetanse til sine oppdragsgivere.

 

  • Sammenslåingen med Omega Holtan er en meget god match, både på fagområder, kompetanse, kultur og geografisk. Vi ser betydelige synergier når Omega Holtan nå blir en del av vårt selskap, sier administrerende direktør Petter Arnesen i Rejlers Norge.

 

Omega Holtan ble etablert i 1985. Selskapet eies i dag av ansatte og tidligere ansatte. De har samarbeidet med Rejlers på flere oppdrag, og har også felles kunder i dag.

 

  • Selv om Rejlers er betydelig større enn Omega Holtan er vi kulturelt sett ganske like. Det var viktig for oss som grunnla virksomheten. Når man ser de betydelige endringene som vil skje for bransjen fremover er det et godt valg å gå inn i en større enhet og ta ansvar for de mest komplekse prosjektene, sier styreleder Tom Andersen i Omega Holtan.

 

Kjøpet av Omega Holtan er et ledd i å oppfylle Rejlers plan om vekst i det norske markedet. Selskapet blir en egen divisjon i Rejlers Norge, med Ragnar Holtan som divisjonssjef.

 

  • For våre medarbeidere gir konserntilhørigheten mange nye karrieremuligheter. I et marked med hard konkurranse om de dyktigste fagpersonene, er det en viktig faktor, sier Ragnar Holtan.

 

Selskapet konsolideres fra 1. april 2022.

 

For ytterligare information kontakt:

Administrerende direktør Petter Arnesen, Rejlers Norge AS, +47 95 19 53 17, petter.arnesen@rejlers.no 

Kommunikasjonssjef Malin Sparf Rydberg, Rejlers +46 70 477 17 00, malin.rydberg@rejlers.se 

Ragnar Holtan, Divisjonsleder Omega Holtan AS, +47 957 31 837, ragnar.holtan@omegaholtan.no 

Ansatte i Omega Holtan Omega Holtan er en del av Rejlers Norge Ragnar Holtan, daglig leder i Omega Holtan