Skip to content

Omega Holtan signerte avtale med Felleskjøpet.

Omega Holtan vant anbud om rammeavtale med Felleskjøpet Agri SA v/konserninnkjøp, om leveranse av elkontroll og termografering på alle eiendommene i Felleskjøpets portefølje.

Felleskjøpet Agri eies av ca. 44 000 bønder, og har en omsetning på 14 milliarder og ca. 3.100 ansatte. Felleskjøpet Agri er den viktigste leverandøren av driftsmidler til norsk landbruk og har i underkant av 100 butikker rettet mot bønder og forbrukere i Norge, i tillegg til å tilby direktesalg og distribusjon av varer til bønder

Vi er stolte av å vinne konsernavtale med Felleskjøpet Agri, som en viktig kunde for oss.
Vi vinner på en sammensatt vurdering av pris opp mot kvalitet og brukervennlighet, noe som viser at vi lykkes i vår strategi om å være kundens førstevalg. Med vår stab av dyktige fast ansatte inspektører rundt i hele Norge, er slike konsernavtaler midt i blinken for oss. Vi får god logistikk med lokalt forankrede ansatte, og har god kapasitet som kundene etterspør for å unngå flere kontraktsparter for samme leveranse.
Vi lever av fornøyde kunder og det er først etter kontrakt er signert at vi virkelig skal bevise ovenfor våre kunder, at vi faktisk var det beste alternativet. Det skal vi også gjøre denne gang – sier Key Account Manager Arne Mellingsæter

Faktaboks om Felleskjøpet


Felleskjøpet Agri er et samvirkeforetak med formål å styrke medlemmenes og eiernes økonomi i landbruksvirksomheten på kort og lang sikt. Felleskjøpet Agri eies av ca. 44 000 bønder, og har en omsetning på 14 milliarder og ca. 3.100 ansatte. Medlemmene har økonomisk ansvar for landbruksdrift eller landbruksrelatert virksomhet. Felleskjøpet Agri er den viktigste leverandøren av driftsmidler til norsk landbruk og har i underkant av 100 butikker rettet mot bønder og forbrukere i Norge, i tillegg til å tilby direktesalg og distribusjon av varer til bønder. Felleskjøpet Agri sin virksomhet omfatter i tillegg butikkdrift i Sverige, eiendomsdrift, brød og bakervarer, utstyr til park, anlegg og kjæledyr. Felleskjøpet Agri er markedsregulator for korn og innkjøps- og salgssamvirke for medlemmene. I tillegg arbeider selskapet for å bedre bondens rammevilkår. Felleskjøpet Agri har i hovedsak sin virksomhet i Norge men også betydelig virksomhet i Sverige. Servicekontoret er i Lillestrøm.

 

Faktaboks Omega Holtan


Omega Holtan AS er en landsomfattende kompetansevirksomhet innen elektro og automasjon, med hovedaktivitet i markedene:

  • Rådgivende ingeniør elektro og automasjon
  • Elkontroll, termografering og teknisk tilstand
  • Kurs, opplæring og undervisningsutstyr

Selskapet ble etablert i 1985, har rundt 40 ansatte og hovedkontor i Tønsberg, i tillegg til avdelingskontorer i Trøndelag, Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland og Vestland.