Skip to content
Key Account Manager Arne Mellingsæter skal ha ansvaret for kundeforholdet med DNB Næringseiendom.

Omega Holtan signerte avtale med DNB Næringseiendom

Omega Holtan har signert rammeavtale med DNB Næringseiendom. Kontrakten gjelder for hele eiendomsporteføljen og omhandler tilstandsanalyser av elektriske anlegg, som blant annet leveranse av elkontroll og termografering, samt opsjon på kontroll av brannalarm- og nødlysanlegg. De innledende samtalene som førte til signering av rammeavtalen, ble ledet av Daglig leder Ragnar Holtan. Det har vært god dialog hele veien, sier daglig leder Ragnar Holtan.

DNB Næringseiendom er en viktig kunde for oss og vi er stolte av å ha fått deres tillit. Vi blir valgt på en sammensatt vurdering av pris og kvalitet, i tillegg til at vi leverer over hele landet.  Det viser også at vi har lykkes i vår strategi om å være kundens førstevalg. Med vår stab av dyktige fast ansatte inspektører rundt i hele Norge, er slike konsernavtaler midt i blinken for oss. Vi får god logistikk med lokalt forankrede ansatte, og har god kapasitet som kundene etterspør for å unngå flere kontraktsparter for samme leveranse.

Vi lever av fornøyde kunder og dette intet unntak. Vi har allerede startet arbeidet med å kontrollere noen av byggene, og flere skal kontrolleres denne høsten.

Hvor ofte elkontroll og termografering skal gjennomføres avhenger av byggets forfatning, risiko for brannfare og liv og helse. Vi er stolte av å levere tjenester som bidrar til tryggere og sikrer elektriske anlegg i alle deres eiendommer. Elkontroll og termografering, samt årlig kontroll av brannalarmanlegg og nødlys er med på å løfte kvaliteten og sikkerheten i bygget. Dette sammen med DNB Næringseiendoms miljøperspektiv vil gjøre byggene attraktive for mulige leietakere - sier Key Account Manager Arne Mellingsæter.

 

Fakta om DNB Næringseiendom

DNB Næringseiendom er en av Norges største forvaltere av næringseiendom med over 900 000 kvm kontorbygg, kjøpesenter og hoteller.  Det jobbes hver dag med å holde eiendommene i god stand og sørge for at leietakere har trygge og gode lokaler tilpasset sin virksomhet. DNB Næringseiendom er ledende innen miljøarbeid og jobber systematisk for å sikre bærekraftige løsninger. Porteføljen eies av DNB Livsforsikring ASA og DNB Scandinavian Property Fund. De har en sterk finansiell posisjon og forvalter med gode resultater.

 

Fakta om Omega Holtan

Omega Holtan AS er en landsomfattende kompetansevirksomhet innen elektro og automasjon, med hovedaktivitet i markedene:

  • Rådgivende ingeniør elektro og automasjon
  • Elkontroll, termografering og teknisk tilstand
  • Kurs, opplæring og undervisningsutstyr

 

Selskapet ble etablert i 1985, har rundt 30 ansatte og hovedkontor i Tønsberg, i tillegg til avdelingskontorer i Trøndelag, Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland og Vestland.

Arne Mellingsæter og Ragnar Holtan fra Omega Holtan
Key Account Manager Arne Mellingsæter og daglig leder Ragnar Holtan ser frem til samarbeidet med en så stor og viktig kunde som DNB Næringseiendom.