Skip to content
Portrett av Mona Jentoftsen

Mona tar ansvaret for kommunikasjon og marked i Rejlers Norge

Vi er glade for at Mona tar ansvaret for kommunikasjon og marked i Rejlers Norge, i tillegg til ansvaret hun allerede har i vårt selskap Omega Holtan. Våre eksperter arbeider på mange innovative områder og vårt bidrag til elektrifiseringen av landet er viktig. Å få enda mer fokus på arbeidet med å fortelle det til mange flere, er viktig for oss.

Jentoftsen har jobbet i Omega Holtan i 12 år. Hennes nye rolle er et resultat av at Rejlers Norge i april kjøpte Omega Holtan.

– Vi er svært glade for at Mona har sagt ja til denne stillingen. Rejlers Norge vokser raskt og markeds- og kommunikasjonsarbeidet blir stadig viktigere for oss. Vi har betydelige vekstambisjoner i Norge, derfor er vi fokusert på kommunikasjon overfor potensielle medarbeidere og oppdragsgivere, sier administrerende direktør Petter Arnesen i Rejlers Norge.

 

 

Mona Jentoftsen har en bachelorgrad i markedsføring fra Handelshøyskolen BI og et år med arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitet i Bergen. Hun var driftssjef og markedssjef i Telia, før hun kom til Omega Holtan. Hun var før det markedssjef for Scanmar i åtte år. Hun vil fortsette i sine tidligere roller i Omega Holtan, i tillegg til markeds- og kommunikasjonssjef-stillingen.

– Arbeidet med å posisjonere og differensiere Rejlers fra de andre rådgivningsselskapene er en spennende oppgave. Vi er ledende innenfor elektrifisering, som er relevant både i et langsiktig bærekraftperspektiv og et mer kortsiktig strømsparingsperspektiv. Å få være med å forvalte og styrke en merkevare som har vært i markedet i 80 år er en glede, sier hun.

 

Rejlers er en av de største rådgivingsaktørene i Norge innen elektro, automasjon, energi og klima. Mona Jentoftsen vil lede arbeide med selskapets kommunikasjon både nasjonalt og lokalt.

– Rejlers i Norge har en sterk lokal forankring. Vi har ti kontorer i Norge med rundt 200 medarbeidere. I tillegg har vi glede av å være en del av et betydelig nordisk rådgivningsmiljø med over 2 600 kollegaer. Kombinasjonen av det lokale og det internasjonale ser vi blir viktigere både for oppdragsgivere som trenger ulik kompetanse og for dem som vi ansetter, sier hun.

 

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

Administrerende direktør Petter Arnesen, Rejlers Norge , tlf: 95 19 53 17, e-post: petter.arnesen@rejlers.no

Markeds- og kommunikasjonssjef Mona Jentoftsen, Rejlers Norge, tlf: 45 42 02 22, e-post: mona.jentoftsen@omegaholtan.no

 

 Om Rejlers Norge

Rejlers Norge er ledende rådgivere på smarte og sikre energiløsninger i bygg, byer og samfunn, med spisskompetanse på energi, industri, infrastruktur og bygg. Rejlers Norge er en del av et konsern med hovedkontor i Sverige og totalt 2 500 ansatte i Norge, Sverige, Finland og De forente arabiske emirater. I 2021 omsatte Rejlers for 2,9 mrd. svenske kroner, og B-aksjen er notert på Nasdaq Stockholm. www.rejlers.no.