Stein Klevan, ny avdelingsleder i Omega Holtan

Siden januar er det jobbet med å finne rett kandidat til å lede kursavdelingen i Omega Holtan.

Tirsdag 14. mai ble avtalen signert med Stein Klevan som kommer fra stillinger som fagsjef EKOM hos Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) og fagsjef EKOM hos NELFO.

Stein bor på Nøtterøy, er gift og har 2 barn.

30 års erfaring innen prosjektledelse og faget EKOM, har i tillegg skrevet 5 lærebøker innen temaet EKOM og fiberoptikk.

Ingeniørutdanning i faget teknisk kybernetikk/automasjon, siviløkonom og M.Sc.

Stein har også internasjonal erfaring gjennom fag og standardiseringsarbeid.

«Kompetanse vil i fremtiden være en av bedriftenes viktigste konkurransefordeler. Elektronisk kommunikasjon (EKOM) både i samfunnet og i bedriftene er i stadig raskere endring og utvikling. Uten EKOM og kontinuerlig kompetansetilførsel går vi glipp av den «nye» digitale hverdagen og de konkurransefordeler dette gir oss» sier nyansatt avdelingsleder Stein Klevan

«Det er med stor glede vi nå annonserer at Stein Klevan kommer på laget, og vil lede kursavdelingen vår inn i en spennende periode.

Vi går inn i ny strategiperiode fra 1.1.2020, dermed er timingen god og Stein vil påvirke strategiplan for kommende periode. EKOM er et fagfelt vi har hatt behov for å styrke oss, og med Stein har vi nå dekket opp spisskompetansen vi behøver. Vi gleder oss til et godt samarbeid fremover» sier daglig leder Ragnar Holtan

Omega Holtan AS

Omega Holtan as er en landsdekkende kompetansevirksomhet innen elektroteknikk. Omega Engineering AS innfusjonerte Omega Termografering AS og Jørn Holtan AS i 2016. Selskapet endret navn til Omega Holtan AS.
Lær mer om oss

Ta kontakt

Telefon: 33 34 99 99
E-post: post@omegaholtan.no
Besøksadresse: Åslyveien 19, 3170 Sem
Fakturainformasjon: faktura@omegaholtan.no
Org.nr. 937 41 6407

Nyheter