Rammeavtale signert med Hafslund Nett

Hafslund Nett AS har signert avtale med Omega Holtan, for termografering av trafostasjoner. Omega Holtan vant dermed leveransen i konkurranse med flere andre tilbydere.

Omega Holtan har tilbudt sine tjenester innen termografering av transformatorstasjoner.

Oppdraget skal gjennomføres etter en nøye planlagt fremdriftsplan og omfatter flere stasjoner i Oslo området. Omega benytter sin underleverandør Nett Tjenester som har ansvaret for Leder for sikkerhet(LFS) og LFK-FA funksjonen i avtalen.

Leder for sikkerhet har ansvaret for at arbeidet gjennomføres trygt og uten fare for skader o.l, et sikkerhetskrav som stilles for å kunne utføre arbeider i høyspenningsanlegg.

«Kontrakten med Hafslund Nett AS er et resultat av en langsiktig satsning for avdeling Kontroll i Omega Holtan. Det er veldig tilfredsstillende å se at våre strategier lykkes og at vi vinner like mye på kvalitetskriterier som på pris, og dette gir trygghet for våre kunder», sier avdelingsleder i Omega Holtan, Mona Jentoftsen.

Elektroinspektør Bjørn Haugen har lang erfaring i feltet og er den som skal utføre termografering av stasjonene.

Omega Holtan AS

Omega Holtan as er en landsdekkende kompetansevirksomhet innen elektroteknikk. Omega Engineering AS innfusjonerte Omega Termografering AS og Jørn Holtan AS i 2016. Selskapet endret navn til Omega Holtan AS.
Lær mer om oss

Ta kontakt

Telefon: 33 34 99 99
E-post: post@omegaholtan.no
Besøksadresse: Åslyveien 19, 3170 Sem
Fakturainformasjon: faktura@omegaholtan.no
Org.nr. 937 41 6407

Nyheter