Skip to content
Avdelingsleder Kontroll

Avdelingsleder Kontroll

Avdelingsleder Kontroll

Omega Holtan AS er en veldrevet landsomfattende kompetansevirksomhet fagspesialisert innen elektroteknikk, med hovedfokus innen to markedssegmenter: - Rådgivende ingeniørtjenester o Kritisk infrastruktur, veg, vegtunnel & bane o Industri o Bygg - Kontroll og tilstandsanalyser o Internkontrollsystem elektro o Elkontroll & termografering o Kontroll av brannalarm og nødlys

Omega Holtan AS er en del av Rejlers, vi søker nå engasjert og dyktig leder for avdeling Kontroll og tilstandsanalyser. Stillingen innebærer å lede og videreutvikle avdelingen, samt ha personal- og økonomiansvar for rundt 18 ansatte. Avdelingslederen vil spille en sentral rolle som en del av selskapets ledergruppe og rapportere direkte til daglig leder.

Hovedpunkter for stillingen:

  • Vi legger stor vekt på å finne en strategisk orientert person med god forståelse for mennesker, marked, kunder og økonomi. Vi søker en lidenskapelig leder som er dedikert til å videreutvikle avdelingen, styrke relasjonene og ivareta våre ansatte.
  • Avdelingslederen vil ha ansvaret for å lede og motivere teamet, samarbeide tett med andre mennesker og være en inspirerende kraft i organisasjonen.
  • Det er viktig å ha en solid økonomisk forståelse og erfaring med anbud- og tilbudsregning.
  • Erfaring innen elektroinstallasjoner er en fordel, gjerne også noe ledererfaring.
  • Avdelingslederen vil ha personal- og økonomiansvar, og være ansvarlig for oppdragsplanlegging, rapportering om drift og økonomi, samt budsjettansvar.
  • Videre vil avdelingslederen ha faglig og teknisk ansvar for avdelingens virksomhet, inkludert kvalitetsledelse, evaluering av oppdrag og teknisk oppdatering.
  • Rollen innebærer også å overvåke markedet for oppdrag, lede salgsfremstøt og gi støtte til salgsarbeidet, samt bidra med faglig støtte til andre avdelinger i Omega Holtan.

 

Kvalifikasjonene for stillingen er sivilingeniør/ ingeniør, fagskole eller annen ingeniørutdannelse kombinert med relevant praktisk og teoretisk erfaring. Flytende norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig, er nødvendig.

 

Søknadsfrist 31.07.2023

 

Portrett av Mona Jentoftsen

Mona Jentoftsen

Avdelingsleder Kontroll

mona.jentoftsen@rejlers.no

Office: + 47 33 34 99 99

Mobile: + 47 454 20 222