Skip to content

Entra forlenger med Omega Holtan

ENTRA ASA med datterselskaper har signert ny rammeavtale med Omega Holtan AS, for levering av elektrotekniske kontrolltjenester.

Omega Holtan har hatt kontrakt med Entra siden 2010, og den nye kontrakten gjelder for 3 nye år, med opsjon på ytterligere 2 år. Kontrakten innebærer landsdekkende leveranse av følgende tjenester:

  • Termografering av alle elektriske anlegg etter fastsatt syklus
  • Elkontroll av alle elektriske anlegg etter fastsatt syklus (opsjon)
  • Konsulentbistand elektroteknikk

 

«Vi er vurdert etter strenge kriterier vedrørende miljø, kapasitet, kostnad, kvalitet og leveringsdyktighet. Det er gøy å se at Entra fornyer sin tillitt til oss ved tildeling av ny kontrakt.

Samarbeidet mellom selskapene har fungert meget bra tidligere og det skal vi også sørge for i neste runde. Slike kontrakter medfører positiv utvikling både for oss og kunde. Fagmiljøet i Entra er stort og sammen finner vi løsninger skreddersydd til deres portefølje. Vi opplever at Entra setter sikkerhet meget høyt, og har svært gode rutiner innen interkontroll elektro.

Vi gleder oss til neste periode» sier daglig leder Ragnar Holtan

 

Fakta Omega Holtan

Omega Holtan AS er en landsomfattende kompetansevirksomhet innen elektroteknikk, med hovedfokus på markedene:

  • Kontroll, termografering og internkontroll elektro
  • Prosjekt og prosjekteringstjenester
  • Kurs og konsulentvirksomhet 

Selskapet har over 40 års erfaring innen faget og besitter en betydelig kompetanse innenfor et fagfelt som får stadig større fokus.

Selskapet ble etablert i 1985 og har hovedkontor i Tønsberg i tillegg til avdelingskontorer i Sør-Trøndelag, Oppland, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark og Vest-Agder.
Selskapet innehar Nemko og DNV-sertifiseringer.

Mer informasjon finnes på www.omegaholtan.no  

 

Fakta Entra ASA

Entra ble etablert 1. juli 2000. Entra driver utvikling, utleie, forvaltning, drift, kjøp og salg av fast eiendom i Norge.

Entra konsernet har en landsdekkende eiendomsportefølje på ca. 1,3 million kvadratmeter, med fokus på kontor. Virksomheten er delt inn i region Oslo og region- byene.

Entra har som visjon å bli ledende på miljø innenfor sin bransje.

Mer informasjon finnes på www.entra.no.