Kurs – STCW

Kurs – STCW

HO1 – STCW, Høyspenningsanlegg, Oppgradering Elektriker

Vi tilbyr godkjente høyspenningskurs for skipselektrikere/elektriker m/tilleggskompetanse (H01-kurs) Kurset er i samarbeid med Færder videregående skole.

H01-kurs

 Høyspenningskurs for skipselektrikeroffiser og skipselektriker/elektriker med tilleggskompetanse. Forskriftenes vedlegg IV, STCW tabell A-III/6 og A-III/7 for skipselektrikeroffiser og skipselektriker/elektriker med tilleggskompetanse.

H01-kurs:   11 dagers kurs (105 timer totalt inkl. 10 timer forkurs FSE og 10 timer forkurs med oppgaver/selvstudie) for skipselektrikeroffiser og skipselektriker/elektriker med tilleggskompetanse.

Ta kontakt for informasjon, benytt kontaktskjema på siden, eller kontakt
Arne Mellingsæter, tlf 915 67 560, e-post: arne.mellingsaeter@omegaholtan.no

HO2 – STCW, Høyspenningsanlegg, oppgradering Maskinist

Vi tilbyr oppgradering for maskinoffiserer (H02-kurs) i henhold til STCW 1978 m/tillegg (STCW 2010). Kurset er i samarbeid med Færder Videregående skole.

Historikk

Høyspenningskurset H-01 for norsk elektropersonell som skal tjenestegjøre på skip og borerigger ble startet i 1982 ved Tønsberg maritime videregående skole (TMVS) på grunnlag av nye krav fra Sjøfartsdirektoratet (SD) for drift av høyspenningsanlegg. Høyspentkursene arrangeres i dag av Kurs- og kompetansesenteret ved Færder videregående skole. Vi har gjennomgått en kontinuerlig utvikling og tilpasning for å tilfredsstille nye forskrifter og krav. Dagens kurs tilfredsstiller kravene til STCW 1978 m/tillegg (STCW 2010) og er godkjent av Sjøfartsdirektoratet.

H02-kurs

H02-kurs:   7 dagers kurs (70 timer totalt inkl. 10 timer forkurs FSE og 10 timer forkurs oppgaver/selvstudie) for oppgradering maskinoffiser.

Høyspenningskurs – oppgradering maskinoffiser.

Forskriftenes vedlegg IV, STCW tabell A-III/1 og A-III/2- Oppgradering for maskinoffiserer, elektriske og elektroniske anlegg og kontrollinstallasjoner på operativt og ledelsesnivå.

Ta kontakt for informasjon, benytt kontaktskjema på siden, eller kontakt
Arne Mellingsæter, tlf 915 67 560, e-post: arne.mellingsaeter@omegaholtan.no

Omega Holtan AS

Omega Holtan as er en landsdekkende kompetansevirksomhet innen elektroteknikk. Omega Engineering AS innfusjonerte Omega Termografering AS og Jørn Holtan AS i 2016. Selskapet endret navn til Omega Holtan AS.
Lær mer om oss

Ta kontakt

Telefon: 33 34 99 99
E-post: post@omegaholtan.no
Besøksadresse: Åslyveien 19, 3170 Sem
Fakturainformasjon: faktura@omegaholtan.no
Org.nr. 937 41 6407

Nyheter