Kurs – Ex grunnleggende oppdatering

EX GRUNNLEGGENDE OPPDATERING LEVERES NÅ INTERAKTIVT

Fordelen med interaktive kurs er at man kan delta aktivt på kurset som om man sitter i et klasserom, mens man har dialog med kursinstruktør uten å være i nærkontakt. Omega Holtan og ExTek har lenge levert både webbaserte kurs og interaktive nettkurs med instruktør.

Interaktive nettkurs har i hovedsak vært levert til skoleverket, men nå åpner vi for å levere alle våre kurs på interaktiv plattform. Kursene kan skreddersys etter behov, og tilpasses undervisningspakker som gir studiepoeng.

Ex grunnleggende oppdatering er et kurs for de som trenger den lovpålagte oppdateringen av sine Ex kunnskaper.

Det er et kurs med utvalgte temaer fra Ex grunnleggende kurset, og med spesiell vekt på nye elementer i forskrifter og normer.

Kurset vil også ta opp temaer som deltagerne har behov for og vil således være egnet til å oppfylle forskriftenes og normenes krav om oppdatert kompetanse.

Omega Holtan kan også være behjelpelig med normkravet om kartlegging av kompetansenivået hos medarbeiderne.

Kursinnhold:

  • Enkel gass og eksplosjonsteori
  • Nytt regelverk
  • Ex beskyttelsesarter
  • Merking
  • Nippler, kabler og jording

Kurset har en varighet på 1 dag. Passer for personell som arbeider i EX områder og med Ex utstyr.

Kurset kan også leveres som bedriftsinternt kurs.

For mer informasjon om kurset, ta gjerne kontakt med Arne Mellingsæter, 915 67 560, e-post: arne.mellingsaeter@omegaholtan.no

Bjørn Schjøll Kristoffersen, kursholder EX og ATEX

Bjørn har 30 års erfaring med kurs og er sertifisert Ex inspektør/montør. Hovedfokus er Ex kurs i forskjellige varianter, rettet mot olje og gass industrien, installatørbedrifter og andre virksomheter som har, eller forholder seg til eksplosjonsfarlige områder og Ex-utstyr. Bjørn har bakgrunn fra luftforsvaret og oljebransjen offshore, samt kurs og opplæring i inn og utland.